Over ons

Data-Build werd door de zaakvoerder Bjorn Theuns in 2020 opgericht. Voordien werkte hij, in de rol van BIM modeller, BIM coƶrdinator of BIM manager, gedurende een tiental jaren mee aan een heel scala aan BIM projecten voor een klasse 8 aannemer.

Tijdens deze projecten werd duidelijk dat de BIM theorie en praktijk vaak ver uiteen liggen. Die bewustwording was dan ook de belangrijkste drijfveer voor de opstart van Data-Build.

BIM bruikbaar maken voor alle partijen binnen een project, zodat het niet enkel bij een theoretische oefening blijft, is onze missie. De ervaringen die we hebben opgedaan via allerlei bouwprojecten, in zowel de infrastructuur als de gebouwenwereld, zijn hierbij van groot belang.

Wij ondersteunen bedrijven of projecten bij de implementatie van de BIM methodiek. En dat doen we met behulp van zowel onze praktijkgerichte kennis als een uitgebreide kennis van geavanceerde IT-tools. Data-Build draagt een pragmatische en praktische aanpak hoog in het vaandel.

Het Data-Build team, dat intussen al uit enkele werknemers bestaat, blijft op zoek naar nieuwe collega's die ons ambitieus en gedreven team willen vervoegen!